Προϊόντα

Συστήματα Επιχειρηματικής Ευφυϊας

Λογότυπο Oracle   Η Mercator, ως συνεργάτης της Oracle, υλοποιεί και υποστηρίζει στην Ελλάδα λύσεις Επιχειρηματικής Ευφυΐας αξιοποιώντας το Oracle Business Intelligence, ένα από τα κορυφαία πακέτα λύσεων ΒΙ διεθνώς, σύμφωνα με την ανεξάρτητη εταιρία ερευνών Gartner, το οποίο περιλαμβάνει λύσεις τεχνολογίας και εφαρμογών που παρέχουν το πρώτο end-to-end, ολοκληρωμένο σύστημα Διαχείρισης Επιχειρηματικής Απόδοσης (EPM) και Ευφυΐας.

   Συγκεκριμένα, το πακέτο περιλαμβάνει τις κορυφαίες εφαρμογές Διαχείρισης Επιχειρηματικής Απόδοσης και Επιχειρηματικής Ευφυΐας, υποδομή και εργαλεία ΒΙ (Oracle Business Intelligence), καθώς και εφαρμογές data warehousing.

   Η Mercator διαθέτει πολύχρονη και επιτυχή εμπειρία υλοποίησης έργων επιχειρηματικής ευφυΐας στην ελληνική αγορά. Δείτε τους κυριώτερους πελάτες μας. 

 Γνωρίζατε οτι …

Η Mercator προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας έργα υλοποίησης πληροφοριακών συστημάτων σε μεσαίες και μεγάλες εταιρίες. Περισσότερα…

 Δείτε επίσης,

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ: Η Mercator, μέσω του περιβάλλοντος BI Publisher, βοήθησε την εταιρία να βελτιώσει την εικόνα της μετατρέποντας τις εκτυπώσεις της σε φόρμες υψηλής αισθητικής. Περισσότερα…

 Σύνδεσμοι

 Προϊόντα - SalesLogix
 Προϊόντα - ACT!
 Προϊόντα - GIS
 Προϊόντα - HiT Software
 Προϊόντα - QGate Software
 Oμαλοποίηση Βάσεων Δεδομένων
 Υπηρεσίες

 Oracle Business Solutions